picture

Over Ons

Wie Zijn Wij

picture

Alwafa Levensmiddelen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van etenswaren en dranken. Het bedrijf is gestart in 2003 en is sindsdien erg hard gegroeid. Wij staan bekend om onze kwalitatief verantwoorde producten en een goede service. Deze producten zijn vooral erg aantrekkelijk voor de speciaalzaak.

Doordat wij erg veel positieve feedback hebben ontvangen van onze klanten, hebben wij besloten om onze horizon te verbreden en onze producten ook in het buitenland aan te bieden. En dat is met groot succes gepaard gegaan. Wij leveren nu onder andere ook in Duitsland en België.

Eigen Merk

picture

Na jarenlang onderzoek doen naar de beste kwaliteit voor producten, hebben we ons eigen merk gelanceerd. Dit merk staat garant voor een uitmuntende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Doordat de producten van ons merk meteen al als vaste waarde voor de speciaalzaken werd, hebben we in een rap tempo het assortiment van dit merk zien groeien. Dit assortiment groeit tot op de dag van vandaag nog steeds, zodat u altijd kunt kiezen voor ons merk, ongeacht welk product u wilt hebben.

Testimonial

picture

“ Klanttevredenheid heeft bij ons de voornaamste prioriteit. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.”

picture

A. Eddaoudi,
Alwafa Levensmiddelen

picture picture

“ Bestellingen kunt u altijd telefonisch of per mail doen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk wordt bevestigd en verwerkt.”

picture

A. Eddaoudi,
Alwafa Levensmiddelen

picture